bg en JTN Research

За нас

Image 01

Knowledge. Excellence. Experience.

JTN Research е създадена през 2007г., за да предостави базиран на знанието аутсорсинг за бизнес процесите, които се случват в индустрията за пазарни проучвания по целия свят. Компанията се разрастна в една от водещите компании за онлайн пазарни проучвания в Скандинавия, Централна и Източна Европа.

Нашият екип е отдаден на това да предоставя високо качествени услуги във всички аспекти на процесите в проучването, за да разберем нуждите на клиентите си и да доставим готовия проект на време, колкото и комплексен да е той.

Философия и визия

Image 02

Нашата мисия е да доставяме на нашите клиенти качествено проучване на пазара, събиране на данни и решения за анализ на данни чрез отворена и прозрачна връзка, съсредоточена върху това да постига общи цели и да осъществява дълготрайни кооперативни взаимоотношения.

Стратегията на JTN Research е да разбере нуждите на клиента и да му помогне да определи кое ще е най-доброто решение в перспектива с оптимална цена за услугата, за да се запази връзката разход-полза. Освен това, предлагаме високо технологична инфраструктура с ненадминати инструменти, стратегически въвеждания и ресурси, които могат да помогнат за Вашето преопределяне и смяна на пазарните Ви позиции.

Ние сме член на ESOMAR и стриктно следваме всички страндарти в индустрията.

 

„Нашият най-голям актив е нашия екип и нашата отдаденост на нуждите на клиентите ни. JTN са тези, които се нагаждат по Вашият начин на работа, никога не се получава по обратния начин“

Даньо - Изпълнителен Директор